La plecarea autocarului echipei Borussia Dortmund de la hotel, pentru a se deplasa la stadion, in vederea meciului cu AS Monaco, din sferturile Ligii campionilor la fotbal, o prima explozie ar fi ranit unul dintre jucatori, potrivit cotidianului de mare tiraj Bild fiind vorba de fundasul spaniol Marc Bartra!

Oricum, sigur este ca o ambulanta cu o persoana in ea a plecat spre primul spital. Imediat dupa aceasta prima explozie au fost confirmate alte doua, tot in preajma autocarului formatiei germane, dar si precizarea pe Twitter din partea clubului Borussia ca toti jucatorii sunt in siguranta, cerand, totodata, sa fie urmarita aceasta retea de socializare, anume contul clubului, pentru a fi indepartate zvonurile si speculatiile.

Oricum, imediat dupa aceste rugaminti si in asteptarea unor comunicate clare ale politiei, care, inclusiv oamenii de ordine calare, a inconjurat stadionul, Borussia Dortmund a anuntat anularea meciului.

Va rog sa ma credeti, nu mai am niciun chef de nimic, poate voi scrie la sfarsit, am aceeasi uimire precum cea de pe fata spectatorului surprins de un fotoreporter de la Daily Mail pe stadion la aflarea vestii (foto), dar nenorocitii astia vor sa ne ingroape in disperare, sa ne ia viata, facandu-ne niste moluste, ca ei, care nu au alta placere decat sa ucida!

UPDATE: Probabil si din dorinta de a arata ca aceste otrepe nu pot opri totul cum ii taie pe ei capul, la 15 minute dupa anuntul amanarii s-a si precizat ca acest sfert de finala, prima mansa, se va disputa chiar miercuri, de la ora 18,45, locala!

Advertisements