* Unul dintre fostii actionari ai FC Dinamo, Vasile Turcu, patron al unei importante firme de constructii, membru al patronatului din bransa, se afla la sectia ATI a Spitalului de Urgenta “Floreasca”, in urma a ceea ce se crede, si exista indicii serioase, ar putea fi o tentativa de suicid.

Nu m-as fi aruncat sa va comunic stirea, pentru ca un blog nu are impactul imediat al altor forme de media, asa ca trebuie sa astepti sa vezi cum se incheie lucrurile, dar am deplina incredere in ceea ce a postat pe FB colegul Dorin Chiotea, medic de profesie.

Dorin Chiotea a scris: “Sursele mele din Spitalul de Urgenta Floreasca imi spun ca VASILE TURCU e in coma profunda dupa tentativa de sinucidere prin spanzurare in vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigarii si, implicit, oxigenarii creierului isi spun cuvantul. Are o stare stabila, cu tensiune arteriala normala. Scanarea CT e aparent ok, exceptie facand instalarea (fireasca, in conditiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara. Supravegherea pacientului e maximala pt ca exista riscul unei schimbari de situatie in orice clipa. Prognosticul e rezervat. O eventuala recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce si minuni (precum in cazul lui Gabriel Cotabita).”.

Atat, deocamdata, dar poate voi reveni, pe Turcu il stiu de 40 de ani! Curios ca tocmai scrisesem, cum vedeti alaturi pe blog, chiar despre valoarea imobiliara imensa a terenului complexului Dinamo…

* Iata ca a revenit un centru de mare valoare din fotbalul nostru, Pitestiul, in Liga 1! Este haz de necaz, a dati seama. De fapt, s-a decis ca meciul de duminica CSU Craiova-Gaz Metan Medias sa se dispute in orasul lui Dobrin. Va reamintesc ca oltenii joaca in mai multa vreme la Drobeta Turnu Severin, dar acolo joaca si alti oaspeti-gazde (te doare mintea!), Pandurii Tg. Jiu, si cum ambele formatii erau obligate sa joace in ultima etapa in acelasi timp, a trebuit sa aleaga intre ele care sa plece. Initial, voiau sa plece in a doua bejenie gorjenii, dar pana la urma s-a ajuns la aceasta intelegere.

Vai de noi, am inceput sa vedem normale asemenea bazaconii, consemnam doar schimbarile de orase, nedandu-ne seama ce nenorocire s-a abatut pe bietul fotbal romanesc.

Asta daca mai adaugam si faptul ca Poli Timisoara, calificata in finala Cupei Ligii, s-a putut gandi sa nu se prezinte, antrenorul fiind suparat foc si para pe Consiliul judetean ca, desi este parte in proiectul acestei echipe de fotbal (aflam acum ca e un ONG, Doamne-apara si pazeste!), alaturi de universitate si primarie!

* Marius Copil a parasit turneul de la Dubai, dar cu capul sus, trecand prin calificari si un prim tur. Miercuri, aradeanul a fost eliminat de favoritul 7, francezul Lucas Pouille, are a castigat cu 6-1, 6-4, dar poate spune ca a avut 5 zile excelente in Emirate, de unde a plecat cu 34.100 dolari, 65 puncte ATP si un avans de cel putin 10 locuri in ierarhia mondiala. La mai mare!

Program TV, joi, 02.03.2017:
0,30 Tenis, WTA – Digi 2 – Turneul de la Acapulco
2,00 Tenis, ATP – Digi 3 – Turneul de la Acapulco
3,00 NHL, Dolce 1 – Chicago Blackhawcks-Pittsburgh Penguins
6,00 Tenis, ATP – Digi 2 – Turneul de la Acapulco
09:00 Tenis, WTA • Digi 2 Malaysian Open
13:00 Tenis, ATP • Digi 2 Turneul din Dubai
18:00 Handbal M • Digi 3 Dinamo – Dobrogea Sud
19,00 Baschet M – Digi 4 – Zalgiris-Fenerbahce
20:00 Fotbal, Liga 1 • Digi 1, Dolce 1, Look CSM Poli Iasi – Astra
20:00 Handbal M • Digi 3 Celje – Rhein Neckar Lowen
21:45 Fotbal, La Liga • Digi 2 Deportivo – Atletico Madrid
22:30 Fotbal, La Liga • Digi 4 Sevilla – Athletic Bilbao

Advertisements