Ca sa stim despre ce vorbim de la inceput, iata o informatie care sterge orice urma de logica din mintea oricui: cel mai cunoscut om de ciclism al momentului in opinia publica, Alex Ciocan, a fost invalidat de actuala conducere a Federatiei romane de ciclism, pentru alegerea in functia de simplu membru al unui Consiliu de Administratie!

Voi lua la bani cat se poate de marunti, ca marunti si sunt, aceste alegeri dubioase, absurde, chiar ilegale, cum voi incerca sa explic mai jos, dar sa vedem care a fost motivul pentru care Alex Ciocan, cel care face pentru promovarea ciclismului atat de mult din diversele sale preocupari.

Fost campion, fost component, un deceniu al lotului national, fost antrenor de echipa cu 20 de vitrine, neincapatoare, de trofee, actual comentator al Eurosport pentru marile curse (in Europa se califica, la Balvanyos nu are loc), vorbitor de mai multe limbi straine, dar si, deloc in ultimul rand, organizator de mai mult decat decente curse cicliste, folosind, in pas cu vremurile, mediul privat, atat de necesar si dorit, Alex Ciocan a fost respins pentru un motiv naucitor: DOCUMENTATIE INCOMPLETA!

Veti crede, probabil, ca ar fi necesare cine stie de lucrari de mare specialitate, tomuri, biblioteci intregi, adunarea a 100.000 de semnaturi sau cine stie ce conditii, pe care, din lipsa de timp, Alex nu a putut sa le indeplineasca.

Pai sa vedem conditiile, potrivit comunicatului hologramei, cum ii zic eu acestei fapturi fara corp numita FRC: “Propunerile vor fi insotite de Curriculum Vitae, scrisoare de intentie si copie după cartea de identitate.”

Inca o precizare: potrivit tabelului care comunica infamia NEVALID, depunerea actelor lui Alex Ciocan a fost facuta cu mult inainte de data-limita, iar daca ar fi lipsit, prin absurd, ceva esential, bunul simt elementar ne spune ca postulantul ar fi putut fi atentionat, pentru completarea documentatiei, o formalitate.

Dar nu, mediocritatile care au pus mana pe ciclismul romanesc pentru a-l distruge cu program nu au nevoie de oameni de meserie, corecti si prea cunoscuti, cu personalitate si notorietate, ci de yesmeni, de nime-n drum, pentru ca statura lor pitica sa nu fie umbrita de nimic!

Atat pentru astazi, marti voi continua cu absurditatile legate de aceste alegeri lovite de nulitatea incompetentei si a abuzurilor fara numar. Chiar ma intreb: personajele astea nu vad pe ce lume traiesc, chiar cred ca mai merg in Romania de astazi asemenea magarii.

Sau, cu un plan ascuns, vor sa faca dintr-unul dintre cele mai frumoase sporturi o necunoscuta in Romania, ascunzandu-se dupa mofetele incompetentei si ticalosiei, tabula rasa? Cum v-am spus, vom vedea maine, tot aici, pe blog, si altele!

PS: Ploiestenii, plopenarii, cum le spunem noi in lumea ciclismului de vita veche, nu protesteaza, nu iau pozitie fata de nesimtirea cu care este tratat unul dintre ei? Chiar ati ajuns cu totii o masa de manevra, uitandu-va colegii si prietenii pentru o amarata de functie, promisa cu gura plina de minciuni a unuia sau altuia?

Advertisements