A fost distractie maxima la Polivalenta bucuresteana, timp de aproape jumatate de ora crainicul salii (asigurat de organizatori, adica de sectia de handbal a clubului Steaua) a repetat la nesfarsit “Nu scuipati portarul dinamovist”.

Cum ziceam, in Vestul Salbatic american era celebra inscriptie din Saloon, “Nu trageti in pianist”, ca una-doua se incaierau alde cowboy-i aia, erau aprigi la manie. Iesise si un banc bun.

Intr-un astfel de schimb de focuri, un unul, mai prost tintas sau doar matol rau il impusca pe bietul muzicant. Iar victima, scurgandu-se de pe scaun, cu sangele curgandu-i din piept, se uita cu repros la nefericit si-i strecoara: “Analfabetule…”

Ei bine, rugamintile din Polivalenta au fost la meciul de handbal Steaua-Dinamo, la peluza in care in prima repriza era poarta dinamovistilor aflandu-se galeria (venita de la fotbal, vezi bine) a Stelei. Iar tinta galeriei, portarul Ionut Irimus, s-a razbunat in cel mai sportiv mod cu putinta: a aparat 6 lovituri de la 7 m, din cele 7 executate, basca alte mingi grele, astfel ca Dinamo a castigat cu 22-19 (11-9). Va dati seama dupa scor ce tensiune a fost acolo.

* Bascalia din ciclismul nostru a ajuns la forme aberante, unele grupuri de baieti cerand afilierea la federatie (din motive nu atat de obscure pe cat pari ei sa creada ca pacalesc pe cineva, dar ajungem in penibil). Iata incalzesc pentru a reprezenta ciclismul romanesc in mod oficial 5 baieti inimosi, grupati sub numele de Club Gravity Crew, ceea ce ar insemna “Echipajul gravitational”.

Adica nu sunt imponderabili. Dupa cum scriu ei insisi pe facebook, s-au adunat in 2013, fiind mari iubitori de drumetii montane pe biciclete. Ba au participat si la oarece competitii, de amatori, culmea insa ca s-au oprit, dupa cum le insira chiar ei pe respectivul cont de FB, in 2012. De bine ce s-au infiintat (nu se stie in ce, club, echipa, asa ca au scris “club/echipa”) nu au mai concura. Dar, ca sa vezi, vor sa se afilieze.

* Dar stati, ca am alta si mai si, aici pur si simplu reproduc copy-paste prezentarea proprie a ACS Vee Tire Team, care zice ca:
FIND US
Str. Bazelor, FN
Suceava
@veetireco.ro
Call 0743898299 0740310059
BUSINESS INFO
Business Details
Parking
Parking Lot parking
ADDITIONAL CONTACT INFO
mihai.david@veetire.ro
MORE INFO
About
VEE Tire Co. se mandreste cu produse la preturi accesibile, inovatoare, care permit sa explorati limitele unei plimbari cu bicicleta.”

Adica vand si ei cauciuc (uri), ca asta inseamna “tire”.

Ce credeti ca se ascunde in spatele unor asemenea chestii? Eu stiu, dar vreau sa vad pana unde se poate ajunge cu asa ceva…

Advertisements