Nu credeam sa citesc asa ceva, un text in trei parti (probabil ostenise, a cazut el insusi lat dupa un asemenea efort), peste 6.000 de cuvinte labartate de Octavian Morariu.

Personajul, actual membru CIO, fost presedinte al Agentiei nationale pentru tineret si sport, apoi, timp de 10 ani, presedinte al COR, pe care l-a transformat, lacom, sa puna mana pe tot, in COSR, da proba suprema de inadecvare.

Dar ce ma ascund eu dupa cuvinte: pafarism total, o elucubratie de la cap la coada, incredibila dovada de incultura si brambureala in gandire. Va previn: luati-o incet, link cu link, sa nu va explodeze creierul…

In incheiere, aceeasi aglomerare de lozinci in comunicatul actualului presedinte al COSR, Alin Petrache, care, prin comparatie, este chiar digerabil. Mai ales ca a promis ca isi va depune mandatul in toamna, ceea ce ni-l face chiar simpatic. Spre deosebire de… Doamne apara si pazeste, nu cred ca ati mai citit asa ceva de la un oficial al sportului romanesc!

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/08/17/comunicat-de-presa-octavian-morariu-22-31-11

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/08/21/comunicat-de-presa-octavian-morariu-01-20-05

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/08/21/comunicat-de-presa-octavian-morariu-01-47-23

http://www.cosr.ro/stiri/2016-08-22/alin-petrache-imi-asum-in-fata-opiniei-publice-neindeplinirea-obiectivului-la-aceasta-editie-a-jo

Advertisements