Cei 28 de fotbalisti de la Concordia Chiajna, la care se adauga 10 membri ai staff-ului, tehnic, medical, administrativ, sunt blocati intr-un hotel de langa aeroportul Ataturk din Istanbul, ofiterul de presa ai formatiei ilfovene, Florin Petrescu, declarand pentru postul de televiziune B1 ca in acest moment nu exista nicio cale, concreta, de a ajunge in timp util in tara, astfel ca vor cere amanarea finalei Cupei Ligii, pe care urma sa o dispute cu Steaua, duminica, de la ora 20,00, pe Arena Nationala.

“A fost trimis, de acasa, autocarul echipei sa vina sa ne ia, pentru ca vineri de la aeroport am fost anuntati ca nu exista nicio cursa care sa zboare. Dar si autocarul a fost blocat la granita cu Bulgaria, astfel ca nu avem cum ajunge. Ne aflam inca la Istanbul, un oras in fierbere in aceste momente, suntem la un hoel de langa aeroport”.

Concordia Chiajna a efectuat un stagiu de pregatire in Turcia, programandu-si initial revenirea in tara pentru sambata. Vineri, ca o ironie a sortii, lotul urma sa-l sarbatoreasca pe fundasul central Razvan Tincu, acesta implinind pe 15 iulie 29 de ani (foto).

In ultima postare pe pagina de Facebook, facuta astazi dimineata, in zori, cativa membrii ai delegatiei stateau la o cafea, pe terasa hotelului, dand un semnal de liniste si de intoarcere la normalitate: “Pare ca orasul Istanbul isi reia viata de zi cu zi. Delegatia Concordiei se afla in hotel si asteapta un semn ca ne putem duce la aeroport. In acest moment e liniste in zona aeroportului”.

Advertisements